Квиз: Кој е твојот тип на тело?

25 мај 2021

Сите имаме силни и слаби точки на телото и во однос на изгледот и во однос на градбата. Некој се дебелее лесно, некој пак не може ниту килограм да стави и покрај сите изедени хамбургери.

Некој има широки раменици, а некој широки колкови.

Но, сето тоа може да се прикрие или истакне со облека.

Во продолжение следи забава од неколку минути, со која ќе проверите кој тип на тело имате, кои се вашите слабости и која е вистинската облека за вас.

Решете го квизот и пишете ни ги резултатите.

За повеќе квизови кликнете тука.

 

 

Објавено:
25 мај 2021
Категорија: 
Квиз
Прочитано:
1.020 пати
Тагови: 
квиз