Ела Дворник - инспирација за љубителите на ведриот и впечатлив моден стил

16 септември 2020

„Модата за мене е нешто со што се претставуваш тој одреден ден. Зависно како сум расположена, така и се облекувам. Мене ми е важно да се истакнам, а понекогаш сакам и да ги преплашам луѓето. Кога немам многу самодоверба, се облекувам како да имам и веднаш ми се променува расположението. Делува, навистина!“, вака зборуваше Ела Дворник во интервјуто за нашиот медиум пред повеќе од четири години.

Тогаш во нејзиниот фокус беа патувањата и беше блогерка која чекорите низ светските улици ги претвораше во фотографии и текст, за секој да може да ѕирне во таа убавина.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onSep 15, 2020 at 11:24am PDT

Патувањето кое скромно го започна, без големи очекувања, денеска прерасна во блог, односно профил кој го следат речиси половина милион луѓе.

Но, љубителите на модата веруваме најмногу уживаат во нејзините трансформации. Кај Ела може да се пронајде инспирација за сечиј моден вкус. Знае да биде и елегантна и спортски облечена, модно храбра или мошне едноставна.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onSep 13, 2020 at 2:25am PDT

Она што може да се рече дека е нејзина препознатливост е тоа што никогаш не изгледа досадно. Принтовите, дезените и впечатливите бои се нешто од што ретко кога отстапува.

Исто така, црвениот кармин е често нејзин моден сојузник и ѝ прилега одлично.

На хумористичен и забавен начин често знае да ги презентира и своите родителски проблеми и среќа, па оттаму голем дел од нејзините следбеници се и мајки.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onJul 1, 2020 at 11:50am PDT

Нам ни се допаѓа токму поради нејзината ведрина, пред сè во модна смисла, а токму тоа во комбинација со паметна бизнис и маркетинг стратегија ѝ помогна на оваа 29-годишна Хрватка да стане една од најпопуларните балкански блогерки.

Покрај сето ова, Ела може да биде и вистинска модна инспирација и за ниските девојки, па во продолжение погледнете некои од нејзините најинтересни стајлинзи и модни изданија:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onSep 9, 2020 at 3:08am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onSep 7, 2020 at 3:30am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onAug 20, 2020 at 5:41am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onAug 17, 2020 at 4:14am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onAug 15, 2020 at 1:03am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onJul 20, 2020 at 2:01am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onJul 5, 2020 at 1:15am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onJul 2, 2020 at 5:15am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onJun 30, 2020 at 11:40pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onJun 17, 2020 at 5:47am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onApr 28, 2020 at 10:27am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onMar 8, 2020 at 12:54am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onFeb 9, 2020 at 12:45pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onJan 8, 2020 at 3:33am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onJan 7, 2020 at 7:50am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onDec 29, 2019 at 2:06am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onNov 26, 2019 at 6:34am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onNov 22, 2019 at 9:04am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onNov 23, 2019 at 1:21am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onNov 14, 2019 at 1:43am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onOct 18, 2019 at 11:38am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onSep 1, 2019 at 11:11pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onJun 3, 2019 at 6:12am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onMay 29, 2019 at 3:19am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onMay 27, 2019 at 12:24am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onMay 30, 2019 at 4:23am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) onJul 22, 2020 at 10:19am PDT

 

Објавено:
16 септември 2020
Категорија: 
Модна икона
Прочитано:
4.065 пати