Оваа бизнис дама ќе ве мотивира да го усовршите вашиот деловен имиџ

25 ноември 2019

Анин Бинг е името на деловната дама по потекло од Данска, која во 2012 година покрена моден бренд под своето име стациониран во Лос Анџелес и во период од неколку години, успеа да го прослави како светски позната модна етикета.

Таа е модна блогерка и поранешен модел, па модниот свет е нејзина природна средина. Затоа, овој бизнис го стартуваше со богато предзнаење и искуство, па големиот успех како да ѝ беше предодреден.
Фин и елегантен дизајн со урбана завршница, го карактеризираат нејзиниот личен стил што е пресликан во естетиката на нејзиниот бренд.

„Сакам да креирам облека која е лесна за носење. Парчињата треба да бидат функционални како за дневна така и за вечерна варијанта. За мене, квалитетот на облеката и нејзната прилагодливост, се двата најзначајни фактори за едно добро парче, па природно на тоа се фокусирам и во дизајнот", вели во една прилика оваа деловна жена.

И самата е бренд амбасадор на својата етикета, па во нејзиниот стил ќе препознаете богата инспирација како да го усоврште вашиот деловен стил.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onNov 24, 2019 at 2:34am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onNov 22, 2019 at 1:12pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onNov 20, 2019 at 2:29pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onNov 20, 2019 at 3:01am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onNov 18, 2019 at 12:34pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onNov 17, 2019 at 11:41am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onNov 10, 2019 at 4:06pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onNov 5, 2019 at 10:05am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onOct 16, 2019 at 2:24pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onOct 13, 2019 at 12:56pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onOct 13, 2019 at 11:02pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onOct 5, 2019 at 11:38pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANINE BING (@aninebing) onSep 27, 2019 at 6:00pm PDT

Објавено:
25 ноември 2019
Категорија: 
Модна икона
Прочитано:
5.274 пати