Роузи Хатингтон Вајтли - софистицираност на едно повисоко ниво

31 август 2023

Британската убавица, Роузи Хатинготн Вајтли со право можеме да ја наречеме и модна икона. Роузи, 36 која се има остварено како модел, актерка и претприемач е поим за софистициран изглед на едно повисоко ниво.

Нејзината беспрекорност од глава до пети, почнувајќи со прекрасната руса коса, сочните усни и сините очи ја прават Вајтли лик кој сакаме да го гледаме.

А кога сета таа убавина ќе се дополни со одличен стил тогаш добиваме дама чија естетика полека. но сигурно преминува во безвременска.

Комбинациите коишто ги одбира го имаат оној тивок луксуз што не секој умее така добро да го носи. Неутралната палета на бои ѝ е омилена, како и монохроматските спојки.

Елеганција, класика што е секогаш во тренд, се модните моменти што нè инспирираат кај Роузи.

Извајаната фигура одлично ѝ се вклопува во свечените фустани кога ја гледаме на црвениот тепих, а еднакво добро изгледа и во карго панталони и машки кошули.

Голите рамена и се заштитен знак, а умее да одбере и облека со специфични материјали и текстури.

Со сопругот Џејсон Статам, со кој заедно имаат ќеркичка, важат за едни од најмоќните и најдобро модно усогласени парови.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (rosiehw)

Објавено:
31 август 2023
Категорија: 
Модна икона