"Wednesday" манија: Џена Ортега модна икона во гламурозен, гот стил

23 декември 2022

Играната серија Wednesday, која што се прикажува на Netflix, е "виновникот" за огромната популарност на 20 годишната актерка Џена Ортега, која го игра истоимениот главен лик.

Wednesday манијата што го зафати светот на филмот, даде и свој моден печат.

Младата Ортега го превзеде стилот на ликот што го игра и во приватниот живот, носејќи го на најдобар начин гот моментот со сета своја гламурозност.

Црни комбинации зачинети со кожни и чипкани елементи, проткаени со детали во бела или црвена боја е токму тоа што Џена мајсторски го носи на секое свое појавување во јавноста.

Модна икона во права смисла на зборот.

Фото: Pinterest, Instagram

Објавено:
23 декември 2022
Категорија: 
Модна икона
Прочитано:
1.205 пати