Еве што да направите доколку чевлите ви пропуштаат вода

15 февруари 2014

Доколку имате пар чевли кои ви се омилени и комформни, но сепак пропуштат вода, ние ќе ви понудиме интересно решени за кое ќе ви бидат потребни само свеќа и фен, со кои ќе направите заштитен слој за чевлите. А како изгледа целиот процес, погледнете во продолжение.

Објавено:
15 февруари 2014
Категорија: 
Направи сам
Тагови: 
чевли фен