Како да ги направите вашите очила за сонце уникатни

19 јули 2013

 

Оваа летна сезона беше исклучително богата кога се понудите и колекциите на очила за сонце во прашање. Ние решивме да ви понудиме нешто друго. Наместо да одите и да купувате нов пар очила за сонце, еве како да ги модернизирате старите.

 

 

Се што ви треба се вашите „стари“ очила неколку лакови за нокти, мали украси, некое ѓерданче кое веќе не го носите, кристалчиња, бисери, цветчиња и вашата фантазија.

 

 

 

 

 

 

Објавено:
19 јули 2013
Категорија: 
Направи сам