Како да ја здиплите кошулата за две секунди?

21 ноември 2013

Видеото во продолжение е многу добар туторијал за тоа како на едноставен, а ефективен начин за неколку секунди да ги средите кошулите и маиците со само неколку потези.

Објавено:
21 ноември 2013
Категорија: 
Направи сам