Како да носите миди здолниште

31 јануари 2014

midi

Десет жени, вљубенички во модата, даваат свои предлози за тоа како можете да носите миди-здолниште. Во зависност од тоа кој стил го претпочитате, дали е тоа спортски, елегантен, деловен, опуштен..., пронајдете го својот фаворит.

Која комбинација ви се допаѓа најмногу?

Објавено:
31 јануари 2014
Категорија: 
Направи сам