Малку поинакви елки – мотивација за празнично декорирање

30 ноември 2019

Утре почнува декември, месецот што ни носи една посебна позитивна енергија што го следи празничното расположение.

Сите си даваме простор, да се оттргнеме од секојдневните обврски и проблеми и да размислуваме како празнично да си го разубавиме домашното опкружување.

Pinterest

Секако, елката е централната фигура во сечиј празничен декор, но не секоја елка е иста. Дури не мора да биде класична, туку може да експериментирате со алтернативна варијанта.

Без разлика дали дома немате доволно простор или едноставно преферирате алтернативен начин на украсување, направивме избор на неколку одлични примери што може да ви послужат како инспирација за уникатна алтернативна елка.

Фото: Pinterest.com

Објавено:
30 ноември 2019
Категорија: 
Направи сам
Прочитано:
3.634 пати