Марама во коса - голем стилски печат со минимален труд

31 јули 2023

Марамата може да се носи на многу разни начини, а резултатот е секогаш ист – стилски печат со малку труд.

Врзана околу врат, марама како ремен, на рамо (во стилот на Кери Бредшо) замотана околу чантата и секако марама во коса.

Во зависност од вашиот стил одбирате како да ја носите, а летото ни дозволува повеќе да експериментираме. Врзана во репче, во висока пунџа, замотана како дел од плетенка, во бандана стил...

Во продолжение неколку едноставни мини туторијали за одлична фризура.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shalini Samuel (knot_me_pretty)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by! India (hellomagindia)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Her (herbyuss)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cassie (bornwithstyle)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melissa Cook (missysueblog)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melissa Cook (missysueblog)

Објавено:
31 јули 2023
Категорија: 
Направи сам
Прочитано:
415 пати