Направете ја сами вашата свечена фризура за на свадба

31 октомври 2013

Кој рече дека свечената фризура за на свадба умеат да ја направат само фризерите? Доколку немате време или пак едноставно не сакате да трошите пари, одвојте само 15 – тина минути и направете си совршена фризура дома.

Ние ви ги претставуваме сите чекори и ви посочуваме истата да си ја направите уште за следната свадба.

Доколку сакате да изгледате уште посвечено, одберете некоја уникатна шнола или пак цвет со кој дополнително ќе ја украсите вашата фризура.

Секако, за да ја направите истата треба да имате долга коса. Погледнете ги чекорите и испробајте ја уште веднаш.

Објавено:
31 октомври 2013
Категорија: 
Направи сам