Направи сам: Ефектна алка од синџир и конец

23 ноември 2013

Овие алки се доста актуелни приодов, но и не се евтини низ продавниците за аксесоари. Затоа ние ви нудиме идеја како сами да изработите една ваква тренди алка.

Се што ви треба е:

-конци во бои по ваш избор

-ножици

-синџир

-2 шноли

-спојувалки за краевите(ќе ги најдете во специјализираните продавници за додатоци)

Следете ги упатствата од фотографиите и ќе успеете да изработите алка која сигурно ќе ве чини многу поефтино.

Објавено:
23 ноември 2013
Категорија: 
Направи сам