afe48c7f0f0ab0d0c54b8a186d46787a

За да го направите овој ѓердан потребни ви се цевки, игла и конец, спреј во бојата во која што сакате да ви биде парчето накит и две ленти од материјал.

Изгледа моќно, а е многу едноставно за правење. Цевките исечете ги во должина во која сакате да ви биде ѓерданот. Потоа земете игла и конец и нанижете ги исечоците. На посебно место, каде што нема да извалкате се' околу себе, земете го спрејот и бојадисајте ги парчињата во саканата боја. На крајот, коецот врзете го така што ќе направите јамка за да ја протнете лентата со материјал со која ќе го врзете околу врат.

Fashion Mode Styling Outfit DIY

Погледнете го туторијалот:

#t=67

Објавено:
1 ноември 2014
Категорија: 
Направи сам