Ова се едни од најдобрите модни совети

26 септември 2013

 

Трендовите се менуваат често и со голема брзина, но жените со стил знаат дека одредените трикови кои се применуваат не стареат никогаш. Научете како да бидете во тренд и дознајте кои парчиња никогаш не се демоде и како да ги носите, така што ќе се издвоите од другите.

Пред да појдете во шопинг, направете список и тоа не на тоа што сакате да го купите, туку и од 10 омилените парчиња од вашата гардероба. Тоа ќе ви помогне да не купувате нешто што ќе го носите само еднаш годишно.

Jule-01

Jule-02

Jule-03

Jule-04

Jule-05

Jule-06

Jule-07

Објавено:
26 септември 2013
Категорија: 
Направи сам