Овошни букети: Супер идеја да изненадите некого во време на изолација!

10 април 2020

Физичката дистанца која ја нагалаат превентивните мерки во актуелната ситуација, не значи дека треба да ја прекинеме комуникацијата генерално.

Напротив, сега меѓусебната морална поддршка има голема улога во одржувањето на здравиот дух и мисла, а тоа може да го направиме без физички контакт.

Една супер идеја како може да му покажете некому внимание, во време кога тоа е особено значајно, е да му испретите поздрав преку овошен букет.

Комбинациите во однос на миксот на овошје и нивниот декор го оставаме на вас, а како за инспирација ви посочуваме неколку интересни идеи.

Фото: Pinterest

Објавено:
10 април 2020
Категорија: 
Направи сам
Прочитано:
3.177 пати
Тагови: 
овошен букет