Персонализирајте си ги саксиите за цвеќиња – обојте ги со фантазија

7 април 2020

Пријатното опкружување во домот со сигурност ќе придонесе за вашето подобро расположение.

Притоа секогаш може да ви помогнат проектите „направи сам" со што рационално ќе го искористите слободното време, а истовремено резултатот ќе ви го разубави домот.

Една од многуте опции, кога се во прашање „направи сам" проектите, е да им се посветите на вашите саксии за цвеќиња и да создадете персоналзирани дизајни.

Искористете материјали што ви се наоѓаат дома и препуштете ѝ се на фантазијата.

Може да користите боја, креди, парчиња материјал, украсна хартија, памук... Низата довршете ја вие...

Издвоивме неколку супер идеи од пинтерест, а вашиот резултат го очекуваме во коментар.

Објавено:
7 април 2020
Категорија: 
Направи сам
Прочитано:
5.943 пати