Предлог за работен стајлинг – едноставно но ефектно!

20 мај 2013

Минималистичкиот стил секогаш ќе ви донесе позитивни поени за стајлингот, па така ние ви предлагаме комбинација од неколку парчиња кои одлично ќе ви годат за работен а впечатлив стајлинг. Наместо отворени сандали ви ги предлагаме оние со затворени прсти како и бермуди под колена кои дефинитивно се хит за оваа сезона а фантастични се за температура над 35 степени.

Објавено:
20 мај 2013
Категорија: 
Направи сам