Соодветни чевли за секој модел фармерки!

11 септември 2015

Веруваме дека и вам ви се случило да имате проблеми при комбинирањето на соодветни чевли со одреден вид фармерки. 

Денеска, конечно ќе ги решиме дилемите посочувајќи ви ги соодветните чевли за секој вид џинс. 

Без разлика дали омилените во периодов ви се boyfriend фармерките, тесните или пак ѕвонарките, за секој од овие модели има чевли што совршено прилегаат едни со други. 

Откако ќе го пронајдете совршениот модел на фармерки кои одлично ви стојат, ја имаат вистинската должина, време е да се концентрирате на чевлите што дополнително ќе ви ги истакнат нозете. 

Погледнете ги овие четири предлози и уште денеска комбинирајте ги вашите омилени модели што веќе ги поседувате.

Модел 1

Модел 2

Модел 3

Модел 4

Објавено:
11 септември 2015
Категорија: 
Направи сам
Прочитано:
5.928 пати