(ВИДЕО) Фантастични начини како можете да употребите стари гуми

15 мај 2020

Кога ќе дојде време да се збогуваат автомобилот и гумите, не значи дека гумите треба да ги фрлите. Постојат разни начини на кои може да се реупотребат и да најдат нова долготрајна намена.

Потребно ви е да имате малку време и да сте креативни. Малку боја или спреј, неколку алатки и имагинација..

Во продолжение ви презентираме неколку примери со видеа како да го реализирате проектот. Веруваме дека најмладите ќе бидат најрадосни доколку успеете да реализирате нешто од предложеното.

Погледнете:

Необична лулашка

 

Мебел за во градината (ако имате двор)

 

Необична саксија, масичка или место за вашето милениче

 

табуретки за седење

 

 

 

Објавено:
15 мај 2020
Категорија: 
Направи сам
Прочитано:
13.182 пати