Викенд проект: направете сами новогодишни честитки

2 декември 2017

Современиот начин на комуникација ја измени меѓу другото и традицијата на праќање новогодишни честитки по пошта. Да, и сега се праќаат такви празнични картички по пошта, ама по електронска.

Но, ништо не може да ја замени онаа посебна магија на уникатните и персонализирани честитки кои значат посебно внимание.

Одвојте еден викенд и подгответе мало изненадување за вашите најблиски – уникатни честитки што сами ќе ги изработите. Вниманието што ќе им го подарите на тој начин е бесценето, а вас ќе ве чини само малку време и креативна инспирација.

Затоа ние ќе ви помогнеме со неколку интересни идеи што ќе ве поттикнат да ги направите најубавите честитки за оваа Нова година.

Фото извор: Пинтерест

Објавено:
2 декември 2017
Категорија: 
Направи сам
Прочитано:
1.030 пати