Ако сакате колоритни комбинации, заследете го овој профил

21 јули 2020

Нина Сендбак е една од најпопуларните норвешки блогерки, чиј профил веднаш ќе ви го привлече вниманието пред сè поради колоритноста.

Ако сакате интересни и живописни стајлинзи, тогаш заследете го овој профил. Со оглед на тоа дека неонските бои се вистински хит сезонава, таа дава идеја како можете да ги имплементирате во секојдневието.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJul 20, 2020 at 10:09am PDT

Таа веселост и привлечност на нејзините стајлинзи во боја е само потсетник дека иако можеби годинава не блеска во најсветла боја, ние можеме да си го разубавиме секојдневието па макар и со облеката.

Она што е уште подобро е што нејзините комбинации не бараат да имате луксузни парчиња за да можете да го постигнете ефектот и токму затоа е одлична за инспирација. Може да се најдат и спортски и поелегантни комбинации, за различни пригоди.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJun 13, 2020 at 5:16am PDT

Ја следат повеќе од 150.000 луѓе, а ние во продолжение одбравме неколку кои нам ни го привлекоа вниманието:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJul 17, 2020 at 1:51pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJul 17, 2020 at 4:55am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJul 12, 2020 at 6:36am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJul 11, 2020 at 2:09pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJul 5, 2020 at 1:21pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJul 4, 2020 at 2:16pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJun 27, 2020 at 2:07pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJun 27, 2020 at 3:43am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJun 25, 2020 at 3:16am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJun 22, 2020 at 1:04pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJun 21, 2020 at 5:26am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onJun 1, 2020 at 4:23am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onMay 31, 2020 at 12:07pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) onMay 5, 2020 at 9:03am PDT

 

Објавено:
21 јули 2020
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
2.771 пати
Тагови: 
Нина Сендбак