Емили Лучиано - блогерка со фантастични беж и бели комбинации

5 април 2019

Со доаѓањето на пролетта, сите повторно се враќаме на светлите бои и разиграните стајлинзи. Белата боја е доминантна секоја сезона пролет-лето, но ако барате дополнителна инспирација за тоа како можете да ја имплементирате оваа боја во својот стил, тогаш Емили Лучиано е блогерката на која треба да обрнете внимание.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onApr 3, 2019 at 12:17pm PDT

Нејзиниот Инстаграм профил го следат повеќе од 400 илјади следбеници. Во однос на некои други блогерки, таа бројка можеби и не е премногу, но сепак тоа што Емили го презентира е вредно за внимание.

Покрај социјалните мрежи, таа е активна и преку својот блог „Lovely Luciano“. За својот стил ќе каже дека преферира едноставни комбинации во бела и беж боја, со додатоци кои го пренесуваат духот на уличната мода и стил.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onMar 29, 2019 at 8:11am PDT

И токму тоа што светлите комбинации доминираат, нејзиниот Инстаграм профил е со посебна нежна, женска атмосфера, инспиративна и привлечна.

Во продолжение ви презентираме дел од нејзините совршени комбинации:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onMar 27, 2019 at 7:30am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onMar 22, 2019 at 6:38am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onMar 19, 2019 at 1:15pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onMar 16, 2019 at 2:46pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onMar 14, 2019 at 6:28pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onFeb 21, 2019 at 12:35pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onFeb 1, 2019 at 8:41am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onJan 19, 2019 at 6:27am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onJan 10, 2019 at 12:32pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onDec 22, 2018 at 6:08am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onNov 5, 2018 at 6:16pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onAug 14, 2018 at 8:59am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onJul 21, 2018 at 8:14am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onJul 12, 2018 at 6:56am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) onJun 12, 2018 at 12:45pm PDT

Објавено:
5 април 2019
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
5.837 пати