Грациозниот стил на српската ТВ водителка Марија Килибарда

9 јануари 2020

Познатата српска ТВ водителка Марија Килибарда, која периодов повторно беше актуелна со проектот „Твоето лице звучи познато", плени со својата појава, харизма, енергија...

Важи за грациозна, сексапилна, дама со изострено стилско сетило, за што говори нејзиниот секогаш до перфекција изведен имиџ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) onDec 22, 2019 at 10:25am PST

Нејзиниот стил е позитивен пример што би требало да го следат нејзините колешки на Балканот, токму поради умешноста да направи баланс меѓу нејзиниот личен стилски идентитет и високите критериуми и барања на сцената, барем кога се работи за јавен настап.

А и во приватниот живот посветува исто толку внимание на својот имиџ, што во соодветни ситуации е спортски и лежерен, а во други, женствен, елегантен, атрактивен...

Ако го отворите нејзиниот профил на Инстаграм, ќе наидете на дама која знае што сака и што ѝ прилега, жена која го дефинирала својот имиџ основајќи се на својата избрусана естетика.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) onSep 18, 2019 at 1:25pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) onNov 6, 2019 at 4:52am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) onOct 15, 2019 at 12:04pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) onJun 23, 2019 at 5:50am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) onMay 1, 2019 at 5:31am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) onApr 17, 2019 at 1:28pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) onMar 31, 2019 at 10:31am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) onDec 3, 2018 at 11:33am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) onNov 23, 2018 at 8:50am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) onJun 26, 2018 at 3:59am PDT

Објавено:
9 јануари 2020
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
2.226 пати