И Русите имаат своја Тина Тарнер, се вика Љубов Успенскаја

3 јули 2020

Љубов Успенскаја има 66 години, но сè уште е активна во музичкиот свет. Нејзиниот живот е филмска приказна.

Родена е на 24 февруари 1954 година. Нејзината мајка умира на породувањето. Татко ѝ, угледен директор на фабрика во Киев, ќе се согласи бебето да го посвои неговата мајка, па така Љубов долго време ќе мисли дека бабата ѝ е мајка, а таткото брат.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onDec 19, 2017 at 5:28am PST

Во еден момент од животот, татко ѝ ќе се ожени повторно и таа ќе оди да живее со него, по што и ќе се открие долгогодишната семејна тајна.

Се мажела четири пати. Со последниот сопруг е сè уште во брак. Прв пат ќе се омажи на 18 години и ќе роди две деца, кои за жал, кратко по породувањето ќе починат. Во третиот брак ќе ја добие ќерка, која ќе е и нејзиното единствено дете.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onDec 27, 2017 at 8:31am PST

Патувајќи низ животот водена од музиката и љубовта, ќе живее неколку години во Италија, по што ќе се пресели во Америка. Таму ќе успее да изгради кариера, нејзиниот специфичен глас ќе го обожаваат многумина, а токму во САД ќе го сними и првиот албум. Потоа ќе се нижат и многу други, а во рамки на една турнеја ќе добие понуда да пее и во родната Русија.

Ќе ја прифати понудата и Русите едноставно ќе ја обожаваат, што не беше случај секогаш. Во почетоците, нејзиниот глас бил премногу груб за тогашната руска уметност, па не е ни многу забележана, што всушност и ќе биде главна причина поради нејзиното заминување од родната земја.

Враќањето дома, ќе разбуди емоции, па ќе одлучи дека сака да се врати.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onApr 23, 2018 at 10:39am PDT

Денес живее на релација Русија, САД и Канада (каде живеат нејзините полу-браќа и сестри). Освен по тоа како го консумирала животот, таа станува контроверзна и по својата сценска појава.

Токму затоа и ќе ја наречат руската Тина Тарнер. И на 66 години таа носи тесни фустани, високи чизми и високи потпетици. Секогаш има впечатливи модни додатоци и средена фризура.

Не крие дека користела естетски корекции, а како старее така е сè позгодна, на што ѝ благодари на јогата која редовно ја практикува. На Инстаграм ја следат повеќе од милион луѓе, а истиот го користи да сподели и приватни и професионални моменти.

Во продолжение ви презентираме дел од нејзините впечатливи модни комбинации и објави:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onJun 15, 2018 at 9:20am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @uspenskayalubov_official_fan onJul 1, 2020 at 11:43am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onMay 23, 2018 at 7:40am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by(@uspenskayalubov_official) onNov 19, 2017 at 9:16am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onNov 11, 2017 at 6:06am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onOct 18, 2017 at 6:04am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onNov 10, 2017 at 7:33am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onAug 2, 2018 at 8:48am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onOct 23, 2018 at 9:11am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalub_official) onOct 25, 2018 at 10:03am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onNov 16, 2018 at 7:31am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onNov 18, 2018 at 2:46am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onDec 16, 2018 at 9:56am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onDec 21, 2018 at 9:42am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onFeb 12, 2019 at 7:03am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onFeb 16, 2019 at 3:11am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onFeb 18, 2019 at 10:04am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onFeb 27, 2019 at 8:53am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onApr 25, 2018 at 7:54am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onMar 6, 2019 at 10:17am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onMar 7, 2019 at 8:13am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onApr 21, 2019 at 9:46am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onApr 19, 2019 at 10:43am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onApr 22, 2019 at 12:32am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onJun 4, 2019 at 11:46am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onJun 5, 2019 at 2:31pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onJul 8, 2019 at 11:13am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onSep 15, 2019 at 9:32am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onNov 19, 2019 at 9:16am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onFeb 14, 2020 at 3:54pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onDec 19, 2019 at 8:12am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onMay 24, 2020 at 11:52am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onMar 5, 2020 at 2:26pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onMay 31, 2020 at 11:06am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@uspenskayalubov_official) onJun 12, 2020 at 11:25am PDT

 

Објавено:
3 јули 2020
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
714 пати