Инстаграм инспирација: Оваа девојка од Нов Зеланд е новата миленичка во светот на блогерките

7 февруари 2020

Како блогерството станува популарна професија, така конкуренцијата е се поголема, а за да се истакнеш и издвоиш од останатите исто така е поголем предизвик.

Но, токму таквиот предизвик делува мотивирачки на оние кои се убедени дека нивното место е во светот на модните инфлуенсери.

Меѓу нив е и Џеси Буш, девојка по потекло од Нов Зеланд, која периодов живее во Европа, а поради нејзиниот ангажиран однос во модниот свет, често патува.

Џеси својата кариера во модниот свет ја почнува како автор на блогот „We The People" чиј концепт е базиран на уличната естетика.

Содржините уживаат голема популарност и така таа добива на поголемо значење во модниот свет.
Интересно за нејзиниот имиџ е тоа што подеднакво умешно прави драстично различни комбинации: од елегантни и минималистички до еклектични со бохо нота.

Често во својот избор знае да ги прекрши „правилата", а со таквиот пристап се издвојува од мнозинството.
Ако ја следите, ќе забележите дека во нејзините комбинации често имплементира парчиња од брендови што не се многу популарни, а го заслужуваат внмането на конкретна таргет група. Па преку нејзиниот стил ќе се запознаете со етикети како Apparis или Ader Error.

Ако ви недостига секојдневна инспирација за тоа како да ги комбинирате парчињата што ги имате на располагање, сега знаете каде да ја побарате.

Фото: Инстаграм

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) onFeb 6, 2020 at 7:01am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) onJan 16, 2020 at 9:43am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) onJan 6, 2020 at 4:22am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) onDec 19, 2019 at 11:53am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) onDec 19, 2019 at 10:00am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) onDec 18, 2019 at 6:54am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) onDec 16, 2019 at 11:57am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) onDec 13, 2019 at 7:03am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) onDec 12, 2019 at 6:32am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) onDec 4, 2019 at 11:24am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) onNov 29, 2019 at 11:48am PST

Објавено:
7 февруари 2020
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
1.991 пати