Инстаграм стил: Зима надвор од тенденциите на инстаграм профилот на Бланка Миро

13 ноември 2023

Бланка Миро важи за една од највлијателните шпански стилистки. Нејзиниот профил на Инстаграм го следат над половина милион следбеници, а она што веднаш ќе го забележите кога ќе го разгледате нејзиниот стилски профил е исклучително изразената индивидуалност.

Останува отворено прашањето за дискусија, дали ви се допаѓа нејзиниот стил или не, но она што е сигурно е дека таа е доследна на своите лични принципи, ослободени од рамките на актуелните трендови.

Актуелната сезона прикажана низ нејзиниот имиџ е помалце ретро и повеќе женствена, со доза на носталигија во сите оние ноншалантни и шик изданија сместени во различни концепти од секојдневието.

Направивме мала авантура низ нејзиниот Инстаграм профил и одвоивме неколку нејзини впечатливи изданија.

 

Објавено:
13 ноември 2023
Категорија: 
Портфолио