Кај оваа блогерка ќе ја најдете инспирацијата за летни женствени комбинации

24 јуни 2019

Лиз Черк е името на блогерката која стои зад блогот „Late Afternoon“. Живее во Лос Анџелес, а преку својот блог и инстаграм профил пренесува весела атмосфера.

За тоа секако придонесуваат местата каде што фотографира, но и комбинациите. Во свежи, пастелни и/или интензивни бои, Лиз најчесто одбира стајлинзи каде женственоста има примат. 

Фустани и здолништа се нејзиниот прв избор. Исто така, може да се забележи дека сака да се забавува комбинирајќи различни принтови.

Дека удобноста игра голема улога при формирањето и презентирањето на стајлинзите говори и фактот што речиси и да нема да ја видите во вртоглаво високи потпетици.

Нејзиниот стилски израз го забележаа голем број медиуми, па била дел од рубриките на италијанскиот „Вог“, „Харперс Базар“, „Гламур“, „Ел“ и многу други.

Сигурни сме дека меѓу нејзините комбинации ќе најдете инспирација за актуелните летни денови, а ако вашиот стил е комбинација на класичен моден израз и трендовските тенденции, тогаш на вистинското место сте.

Погледнете:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liz LateAfternoon (@lateafternoon) onJun 23, 2019 at 2:52pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liz LateAfternoon (@lateafternoon) onJun 11, 2019 at 7:45pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liz LateAfternoon (@lateafternoon) onJun 7, 2019 at 7:43pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liz LateAfternoon (@lateafternoon) onJun 4, 2019 at 6:38pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LizLateAfternoon (@lateafternoon) onMay 29, 2019 at 8:17pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LizLateAfternoon (@lateafternoon) onApr 20, 2019 at 6:15pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liz LateAfternoon (@lateafternoon) onApr 18, 2019 at 7:57pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liz LateAfternoon (@lateafternoon) onApr 9, 2019 at 6:20pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liz LateAfternoon (@lateafternoon) onNov 27, 2018 at 5:41pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liz LateAfternoon (@lateafternoon) onSep 28, 2018 at 7:36pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liz LateAfternoon (@lateafternoon) onSep 23, 2018 at 5:40pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LizLateAfternoon (@lateafternoon) onAug 10, 2018 at 5:48pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liz LateAfternoon (@lateafternoon) onJun 28, 2018 at 12:31pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LizLateAfternoon (@lateafternoon) onJun 25, 2018 at 7:54pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liz LateAfternoon (@lateafternoon) onJun 8, 2018 at 8:11pm PDT

 

Објавено:
24 јуни 2019
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
2.106 пати