Кристина Сурду - блогерка поради која одново ќе се вљубите во Италија

31 јули 2018

Нашата денешна инспирација е блогерката Кристина Сурду. Таа е од Молдавија, но веќе со години живее и работи во Италија, па токму и тој дух и се забележува во нејзиниот стил и објави.

Освен модата, таа е голем вљубеник во патувањата, па кога ќе ја отворите таа рубрика на нејзиниот блог, што го има од 2012 година, ќе видите дека листата е прилично долга - Турција, Холандија, речиси цела Италија, Франција, Грција, Мексико, Мароко, Португалија, Швајцарија и други...

 

Вели, ретко оди во родната земја, а не е многу запознаена ни со стилот и животот во Романија. Иако во Италија се чувствува одлично, нејзината желба е да живее на Тенерифе.

„Со вереникот веќе купивме куќа таму. Не знам дали би можела цела година да престојувам таму, поради обврските и работата, но макар шест месеци би сакала да седам на Тенерифе. Кога ќе отидам таму се чувствувам спокојно, релаксирано и пријатно“, открива во едно интервју блогерката.

На Инстаграм ја следат нешто повеќе од 100.000 следбеници, за сега, а за својот стил ќе рече дека е лежерен и романтичен. 

И навистина е така, едноставни, а сепак впечатливи парчиња, во склад со атмосферата од фотографиите, праваат одново и одново да го гледате нејзиниот профил. Гледајќи, ќе се вљубите одново и во Италија, но и во сите места каде што патува...

Во продолжение ви презентираме само дел од објавите за да се уверите во вистинитоста на она што го зборуваме:

 

A post shared by Cristina Surdu (@cristinasurdu) onJul 28, 2018 at 12:43am PDT

 

 

 

A post shared by Cristina Surdu (@cristinasurdu) onJul 23, 2018 at 11:26pm PDT

 

 

A post shared by Cristina Surdu (@cristinasurdu) onJul 19, 2018 at 11:21am PDT

 

 

 

A post shared by Cristina Surdu (@cristinasurdu) onJul 10, 2018 at 11:18pm PDT

 

 

A post shared by Cristina Surdu (@cristinasurdu) onJul 10, 2018 at 10:19am PDT

 

 

 

 

A post shared by Cristina Surdu (@cristinasurdu) onJun 29, 2018 at 11:05am PDT

 

 

A post shared by Cristina Surdu (@cristinasurdu) onJun 28, 2018 at 11:05am PDT

 

 

A post shared by Cristina Surdu (@cristinasurdu) onJun 25, 2018 at 11:57am PDT

 

 

 

 

Објавено:
31 јули 2018
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
2.839 пати