Летна инспирација од профилот на познатата блогерка Негин Мирзалехи

5 август 2020

Негин Мирсалеи, родена во Персија, но живее во Амстердам е една од најпознатите модни блогерки. На Инстаграм ја следат преку шест милиони луѓе, а образованието по маркетинг успешно го имплементира во работата со социјалните мрежи.

Исто така, има и компанија за производи за нега на коса, а изгледа нејзината коса е најдобрата реклама што може да ја има.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onJul 6, 2020 at 12:44am PDT

 

За својот стил ќе рече дека е женствен и елегантен, но со забавна и впечатлива нота. Оливија Палермо е нејзиниот моден пример и модна икона.

Покрај модните комбинации, соработува со многу козметички компании, но и туристички агенции, кои дефинитивно гледаат бенефит од инстаграм рекламирањето.

Како некој што добро плива во модната индустрија, секогаш нуди младешки, интересни и тренди комбинации. Она што посебно привлекува внимание се секогаш внимателно одбраните модни додатоци.

Имајќи го сето ова предвид, таа често е модна инспирација, па токму затоа и ние денес од неа ќе издвоиме некои од најпривлечните и најинтересните модни стајлинзи кои веруваме ќе ви ја разбудат желбата за модна игра.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onJul 24, 2020 at 8:31am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onJun 30, 2020 at 6:53am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onJun 5, 2020 at 11:27am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onMay 29, 2020 at 4:16am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onMay 28, 2020 at 10:13am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onApr 28, 2020 at 7:02am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onApr 29, 2020 at 9:36am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onFeb 25, 2020 at 5:53am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onNov 21, 2019 at 6:20am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onNov 2, 2019 at 3:34am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onOct 19, 2019 at 8:28am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onSep 12, 2019 at 8:05am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onSep 8, 2019 at 9:51pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onJul 17, 2019 at 10:29am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) onMay 23, 2019 at 6:04am PDT

 

 

 

Објавено:
5 август 2020
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
2.618 пати