Мери Ортон - блогерката со женствени деловни комбинации

30 октомври 2018

Мери Ортон е една од најпознатите американски блогерки. На нејзиниот инстаграм профил има повеќе од 180 илјади следбеници.

Стана препознатлива благодарение на блогот „Меморандум“ кој го основа пред осум години, а потоа ја основа и модната апликација Trove. Како некој што најголемиот дел од денот го поминува во канцеларија, токму кај неа можете да најдете инспирација за деловни комбинации.

Она што нам ни се допаѓа е што фокус става на женственоста и софистицираноста, комбинирајќи ги модните трендови успешно и суптилно истовремено.

Ако подобро ги погледнете нејзините фотографии, ќе забележите дека речиси и да нема простор за грешки.

Деловните комбинации што ги презентира се обединети под придавката „деловни“, но сензибилитетот знае да варира од строги линии, преку женствени, до комбинации што истовремено можат да бидат деловни и кежуал.

Погледнете и инспирирајте се:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onNov 9, 2017 at 4:32am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onNov 6, 2017 at 4:30am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onNov 3, 2017 at 5:29am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onOct 19, 2017 at 12:56pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onSep 26, 2017 at 12:08pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onSep 25, 2017 at 5:11pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onSep 9, 2017 at 1:16pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onSep 7, 2017 at 9:32am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onOct 22, 2018 at 5:39am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onOct 9, 2018 at 9:36am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onSep 27, 2018 at 6:03pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onSep 12, 2018 at 4:22pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onJul 11, 2018 at 7:44am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onJun 21, 2018 at 4:51pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onMay 23, 2018 at 2:20pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onApr 16, 2018 at 6:49am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onFeb 12, 2018 at 6:17pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onFeb 8, 2018 at 7:05pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onDec 20, 2017 at 4:20am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton) onDec 12, 2017 at 5:36am PST

 

Објавено:
30 октомври 2018
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
3.497 пати