Модна инспирација: Тренди комбинации на познати турски актерки кои би сакале да ги имаме

29 јуни 2021

Не само што се убави, туку турските актерки се навистина модерни и можат да им парираат на оние од Холивуд.

Турските серии кои доминираат на македонски телевизии не ни се во доменот на интерес, но актерките кои се прославија благодарение на нив се и тоа како модно интересни.

Инспирација ни беше турското издание на „Вог“ кое неретко споделува нивни фотографии, односно се дел од модните едиторијали на магазинот.

Во продолжение погледнете ги овие тренди комбинации кои дефинитивно би сакале да ги имаме во гардероберот.

Туба Бjукустун

 

Берѓузар Корел

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

 

 

Неслиан Атаѓул

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@neslihanatlagul)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@neslihanatlagul)

 

 Меријем Узерли

 

 Фахрије Евчен

 

Бенсу Сорал

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bensu Soral Baş (@bensusoral)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bensu Soral Baş (@bensusoral)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bensu Soral Baş (@bensusoral)

 

 Елчин Сангу

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

 

 

Објавено:
29 јуни 2021
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
3.101 пати