Модна инспирација за есенски стајлинзи од профилот на @itsjustinesjournal

22 септември 2020

Календарски ни пристигна есента, а со тоа ќе треба да се направи преуредување на плакарот и полека летните работи да се спакуваат.

Ако правите список за есенски шопинг или можеби селекција на веќе постоечки прашања, ќе ви го олесниме процесот. Кафени, беж и бели нијанси се секогаш добредојдени.

Есенва ќе бидат и други бои во тренд, но секогаш има место за проверената палета нијанси.

Доколку ја преферирате класиката и топлите тонови, тогаш профилот @itsjustinesjournal ќе ви го привлече вниманието.

Се работи за Џастина од Лондон. Вљубеничка е во фотографијата, модата, книгите и патувањата. Вели дека каде и да оди го носи апаратот со себе. Блогот го започнала со цел да ги сподели убавите фотографии, а сè повеќе внимание привлекувала со модните комбинации.

Вљубеничка е во минималистичката естетика и лежерните стајлинзи, на кои умешно им додава и нота на сексапил и женственост.

Доза есенска инспирација следи во продолжение:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onSep 21, 2020 at 12:57am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onSep 20, 2020 at 1:18am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onSep 17, 2020 at 12:54am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onSep 16, 2020 at 12:57am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onSep 14, 2020 at 1:00am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onSep 5, 2020 at 9:03am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onSep 3, 2020 at 1:02am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onAug 31, 2020 at 1:41am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onAug 20, 2020 at 9:40am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onAug 16, 2020 at 8:15am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onJul 12, 2020 at 11:03am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London BloggerJustine (@itsjustinesjournal) onApr 26, 2020 at 8:23am PDT

 

 

Објавено:
22 септември 2020
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
5.852 пати