Натали Суарез - вистинска вљубеничка во принтовите

27 септември 2018

Натали Лим Суарез е името на младата блогерка, модел и пејачка која е мошне добро позната во модниот свет. Нејзиниот блог е насловен како „Natalie off duty“, а Инстаграм профилот го следат речиси 550.000 следбеници.

Живее во Њујорк, а може да се пофали со кинеско, шпанско и мексиканско потекло, поради што и нејзината убавина е мошне специфична.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 26, 2018 at 5:57am PDT

 Не крие дека покрај музиката и моделството, фотографијата, дизајнот и пишувањето ѝ се голема страст, па затоа одлуката да основа свој блог воопшто не доаѓа како изненадување.

Токму тие интереси и страсти ќе ѝ помогнат да создаде блог во кој со модните комбинации и пренесувањето на впечатоците од различни патувања, но и модни кампањи и други искуства, ќе биде едно од омилените четива на девојките.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 18, 2018 at 2:37pm PDT

 Во својата професионална биографија ги има и соработките со магазините „Elle“ и WWD, како и брендовите DKNY, COACH, L’oreal Paris, Saks 5th Avenue, Levis и многу други.

Нејзиниот стил го опишува како еклектичен, па и повеќе од очигледно е дека е вистинска вљубеничка во принтовите.

Токму уникатноста на комбинациите што ги прави ќе ѝ донесат и успешни дизајнерски соработки за познати продавници и произведувачи ширум светот.

Ако сте вљубеник во шарената страна на модата, онаа забавната, сигурни сме дека нејзините комбинации ќе се освојат и ќе ве инспирираат.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 25, 2018 at 6:50am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 24, 2018 at 10:06am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 23, 2018 at 5:45pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 21, 2018 at 2:26pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 19, 2018 at 5:35am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 17, 2018 at 6:51pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 13, 2018 at 6:15pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 13, 2018 at 9:02am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 11, 2018 at 12:04pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 9, 2018 at 5:56pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 8, 2018 at 5:57pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onSep 7, 2018 at 11:20am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onAug 30, 2018 at 7:31am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onAug 17, 2018 at 8:49pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onJul 3, 2018 at 11:36am PDT

 

Објавено:
27 септември 2018
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
927 пати