Портфолио: Професионалноста на Елена Здравковска и' ветува голема кариера

21 октомври 2014

Елена е ученик во средното училиште „Никола Карев“ во Скопје, а за само една година колку што е дел од модната агенција „Моделс Ин“ со својата доследност, одлучност и професионалност во извршувањето на ангажманите, придонесе да биде дел од неколку проекти, како што се рекламата за Нектар – пиво, ревии за Fashion & Friends, а неодамна беше на кастинг во Белград за потребите на International Model Scouting.

 

Возраст : 17 години

Висина: 1, 73 сантиметри

Пропорции : 82 – 61 – 86

Боја на очи : сина

Боја на коса кафена

 

Објавено:
21 октомври 2014
Категорија: 
Портфолио