Портфолио: Зимермен - Резервирани за романтичарите

11 мај 2021

Илјадниците километри кои ги делат од модните метрополи како Лондон, Париз и Милано не ги спречуваат сестрите Ники и Симон Зимермен да изградат модна империја во Австралија, која безгрижно ќе го освојува светскиот пазар. 

Ники и Симон Зимермен

Зимерман е свеж бран на модната сцена, сестрински хибрид од креативната директорка Ники и нејзината сестра Симон, специјалист за маркетинг.

Од гаражата на родителите каде првично ги правеле фхстаните, денес парчињата на Зимермен се продаваат во Барниг, Бергдорг Гудман, Сакс, Хародс и повеќе од 25 други продавници ширум светот. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann)

За нивниот успех говорат појавувањата на светските ѕвезди како Бијонсе, Кендал Џенер, Џиџи Хадид, Марго Роби, Џесика Алба и Кејт Хадсон во нивни парчиња. 

Бијонсе, Марго Роби, Кејт Хадсон

Ќе ги препознаете по карнерите, присутни скоро во секоја колекција, комбинирани да делуваат романтично и сериозно. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann)

Објавено:
11 мај 2021
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
814 пати