Пролетна инспирација од германската блогерка Ксенија Адонт

25 март 2019

Ксенија Адонт е германска блогерка на која многу бргу ѝ успеа да има преку милион следбеници на Инстаграм. Таа бројка, уште подобро ја искористи за заработка, како и за презентирање на својот стил.

Би можело да се рече дека таа е инфлуенсер во вистинска смисла на зборот. Во текот на модните недели одржани минатиот месец, таа беше застапена на сити и успеа да им донесе на своите клиенти 1. 243 милиони долари, што доволно говори за нејзиното влијание и во модниот свет, но и на социјалните мрежи.

Родена е во Хамбург, но во моментов живее во Париз. Образование има од областа на маркетингот и финансиите, а очигледно дека тие придобивки ги користи на одличен начин.

Инаку, нејзиниот профил е привлечен бидејќи модните трендови ги презентира на непосреден начин, каде доминира природноста. Неретко објавува и фотографии без шминка, а комбинациите се актуелни и вклучуваат впечатливи парчиња.

Токму затоа, сигурни сме дека фотографиите во продолжение може да ви бидат инспиративни за пролетни стајлинзи за различни пригоди:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onSep 27, 2018 at 4:22am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onSep 28, 2018 at 2:29am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onSep 27, 2018 at 8:03am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onSep 22, 2018 at 7:44am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onSep 15, 2018 at 11:24am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onSep 15, 2018 at 3:36am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onSep 13, 2018 at 10:17am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onMar 8, 2019 at 5:43am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onMar 6, 2019 at 6:59am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onMar 4, 2019 at 10:09am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onFeb 22, 2019 at 6:06am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onFeb 8, 2019 at 1:28pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onDec 12, 2018 at 2:12am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onOct 15, 2018 at 6:11am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onSep 7, 2018 at 9:52am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onMay 11, 2018 at 10:40am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onApr 28, 2018 at 11:27am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onApr 18, 2018 at 10:36am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onApr 18, 2018 at 10:36am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onMay 22, 2018 at 10:22am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onJun 7, 2018 at 10:33am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onSep 15, 2018 at 7:31am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onDec 1, 2018 at 2:12am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) onJan 23, 2019 at 1:12pm PST

Објавено:
25 март 2019
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
1.958 пати