Српска блогерка која на трендовите им дава свој стилски правец

18 септември 2020

Таа е вистинска ѕвезда на Инстаграм од соседството.

Јелена Топаловиќ, српска модна блогерка со адреса во Белград, на оваа социјална мрежа ќе ја најдете зад профилот @jekacaaa, а таму ќе ве пречека моден дневник со сите актуелни модни тенденции.

Но, она што ја прави оваа модна блогерка интересна и впечатлива, е тоа што на актуелните трендови им дава свој стилски правец, а со тоа се издвојува и дефинира свое препознатливо присуство.

Умешно знае да го комбинира тоа што е актуелно со она што го карактеризира нејзиниот имиџ, а тоа секогаш подразбира храбар пристап кон боите и миксот на текстури и стилови, многу често со урбана-спортска завршница.

Одбравме неколку нејзини впечатливи изданија за да ви доловиме доза инспирација.

 

Објавено:
18 септември 2020
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
2.511 пати