Зимска мода за минималисти на Инстаграм профилот кај блогерката Анук Ив

27 декември 2022

Ако ја практикувате филозофијата „Помалку е повеќе", тогаш на Инстаграм профилот на модната блогерка Анук Ив ќе наидете на минималистичка зимска мода во која ќе препознаете инспирација и нови начини како да ја донесете вашата едноставност на ново ниво. 

Сѐ во нејзиниот имиџ е сведено на чистина, функционалност, прагматичност, без нималку да трпи естетиката. И покрај тоа што и палетата на бои, форми и силуети, се држат до базичниот концепт, без експерименти, сепак стилот на Анук Ив е далеку од монотон, и токму тоа фасцинира во нејзиниот пристап кон модата. Таа е конзистентна во стилот, но никогаш досадна.

Секогаш приоритетот е на квалитетните материјали, понатаму кроевите се елегантни и ѝ ласкаат на нејзината фигура, а тоновите се топли, пријатни и дозволуваат слобода во комбинирањето на модни додатоци.

Деловни, секојдневни, но и женствени, коктел изданија, сите со еден заеднички предзнак: минимализам.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Објавено:
27 декември 2022
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
2.295 пати