Силно апелираме: ако немате реална нужност, не излегувајте од дома!

Нашите предлог комбинации секогаш ќе ви послужат како инспирација и во времето кога сè ќе се врати во стандарден колосек.

Доколку сепак вашите работни обврски ви налагаат да излезете од дома, тогаш идејата што денеска ви ја посочуваме, може да ја искористите како едноставен, а ефективен предлог.

Комбинирајте џинс со едноставна маичка, кариран блејзер и бели патики. Тоа е новата класика!

Објавено:
8 април 2020
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
463 пати