Добро утро. И денеска не' расони студениот воздух и ниските температури. Затоа, воопшто не размислувајте дали треба да се облечете топло.

Нашиот предлог за инспирација е бело-сива комбинација.

Составена е од бел џинс во комбинација со бел џемпер со ролка. На тоа е додаден кариран капут во црно-бела, односно сива нијнаса, а стајлингот е заокружен со сива беретка и чанта.

Ви посакуваме убав ден.

Објавено:
23 декември 2021
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
637 пати