Четврток е ден за светол џинс и џемпер во песоклива нијанса којшто ќе го споиме со плетено капче во ист тон.

На овие парчиња додаваме капут во земјена нијанса и чизми над глужд со дезен.

Стајлингот го заокружуваме со ремен во кафена боја и црна чанта.

Имајте убав ден.

Фото: Pinterest

Објавено:
7 февруари 2024
Категорија: 
Стајлинг на денот