Последниот ден од скратената работна недела поминете го во прекрасна забавна комбинација која ќе внесе свежина во денот. Носиме тесни фармерки и ги комбинираме со слатко сино џемперче со интересни апликации. Задолжителни за денеска се дождовните чизми и топлото капутче, без кое веќе не можеме. Чантата е подеднакво црвена како другите парчиња во комбинацијата, а чадорот неодоливо сладок!

Објавено:
22 октомври 2015
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
1.873 пати