Добро утро. Петок е, па се надеваме дека и покрај дождот и тмурното време, сте во добро расположение.

Ние и за денес подготвивме предлог комбинација, во склад со временските услови.

Доколку имате гумени чизми, извадете ги и искомбинирајте ги со фустанче. Во случајов се работи за романтичен модел со интересен принт. Кројот е широк, ракавите долги, а околувратникот висок. 

Вие направете ваша комбинација и не дозволувајте ништо надворешно да ви влијае на расположението.

Ви посакуваме убав крај на работната неделла.

Објавено:
23 април 2021
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
641 пати