Петок го сакаме како ден пред викенд и затоа сме смели со стајлингот.

Сакаме да се опуштиме, па затоа предлагаме кариран капут, широки, црни панталони и бела блуза.

Урбана и шик комбинација која што ќе ја зачиниме со жолти патики.

За крај црна чанта и насмевка за убав ден.

Фото: Pinterest

Објавено:
22 февруари 2024
Категорија: 
Стајлинг на денот