СТАЈЛИНГ НА ДЕНОТ

Петок во слоеви од беж и неон-жолти акценти

9 септември 2022

Добро утро!

Духот на петочкото утро нè мотивира да се одлучиме на навидум едноставна комбинација од ленени пантолони, кроп-топ, долг мантил и чанта во светла беж нијанса. Монотонијата на овој изглед ќе ја разбиеме со детали во јака енергична боја, како што се овие неон-жолти чевли кои соодветсвуваат со поставата на мантилот. 

Фото: Pinterest

Имајте одличен петок!

Објавено:
9 септември 2022
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
491 пати