Добро понеделничко утро.

Надвор е бело и студено, па токму затоа и денешната комбинација е слоевита и топла.

Нашиот предлог се фармерки во комбинација со бела ролка. На тоа додадете топол капут, во случајов е крзенен или како популарно се нарекува teddy bear капут.

Чизми соодветни за снег, капа и шал и уживајте во снежното време.

Ви посакуваме убав ден.

Објавено:
15 февруари 2021
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
595 пати