СТАЈЛИНГ НА ДЕНОТ

Понеделник во мантил и акцентска мини чанта

26 септември 2022

Добро утро!

Оваа недела ја започнуваме со едноставен есенски аутфит каде центалното внимание ќе падне на класичниот кафен мантил со кожни елементи и акцентска мини чанта во впечатлива и јака боја, како портокаловата, која ќе отскокнува од доминантната земјена палета.

Фото: Pinterest

Комплетирајте го изгледот со ненаметлив златен накит, очила за сонце и мартинки и уживајте во денот.

Објавено:
26 септември 2022
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
857 пати