Оваа работна недела ќе ја започнеме во интересна комбинација со шал. Понеделнички одбираме бели панталони, блуза на црно бели риги и капут во кафена нијанса. 

Додаваме патики во окер и бела боја за удобен чекот преку целиот ден, а за да ја финишираме комбинацијата имаме разнобоен широк шал.

Ви посакуваме убав старт на неделата.

Фото: Pinterest

Објавено:
18 февруари 2024
Категорија: 
Стајлинг на денот