Добро утро. Не го замислувавме крајот на месецот вака студеникав и облачен, но тоа не значи дека не треба сме во добро расположение.

И овој понеделник го започнуваме со предлог комбинација за инспирација.

Облечете фустан до под колена кој е соодветен за на работа, кројот прилагодете го на вашето тело.

На тоа додадете тенок пролетен мантил, во конкретниов случај е во минт боја, со ремен на половината.

На тоа додајте чанта во некоја силна боја, а изборот на обувки прилагодете го на времето, денеска баш и не е за сандали, ќе се согласите?

Слични парчиња најдовме и на онлајн продавницата elenaluka.com;

мантил: 3.100 денари;

кошула-фустан1: 4.900 денари; кошула-фустан 2: 2.400 денари; фустан 3: 1.900 денари;   

чанта:7.900 денари; мокасини: 2.800 денари; сандали: 2.400 денари; чизми до глужд: 7.500 денари; 

Објавено:
31 мај 2021
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
550 пати